Modehuis Prada heeft opnieuw schoon volk gestrikt voor hun mannencollectie. Niemand minder dan acteur Benicio Del Toro en Harvey Keitel zullen binnenkort het beste van zichzelf laten zien in een outfit van het Italiaanse modehuis voor de zomercampagne 2013. Dat meldt WWD.

Naast gevestigde waarden zoals Benicio Del Toro en Harvey Keitel, koos Prada ook voor opkomend acteertalent, acteurs Aaron Taylor-Johnson en Dane DeHaan. De vier mannen zullen van kop tot teen gekleed worden in Prada in dat zal vastgelegd worden op beeld door fotograaf David Sims. De foto's kaderen binnen de campagne voor de volgende lente/zomercollectie '13 van Prada.

Het is niet de eerste keer dat Prada samenwerkt met bekende acteurs voor de promotie van hun mannencollectie. Onder meer Adrien Brody, Tim Roth en Willem Dafoe poseerden eerder voor het merk en liepen mee in de catwalkshow van Prada op de Modeweek in Milaan. (LVR)

Modehuis Prada heeft opnieuw schoon volk gestrikt voor hun mannencollectie. Niemand minder dan acteur Benicio Del Toro en Harvey Keitel zullen binnenkort het beste van zichzelf laten zien in een outfit van het Italiaanse modehuis voor de zomercampagne 2013. Dat meldt WWD. Naast gevestigde waarden zoals Benicio Del Toro en Harvey Keitel, koos Prada ook voor opkomend acteertalent, acteurs Aaron Taylor-Johnson en Dane DeHaan. De vier mannen zullen van kop tot teen gekleed worden in Prada in dat zal vastgelegd worden op beeld door fotograaf David Sims. De foto's kaderen binnen de campagne voor de volgende lente/zomercollectie '13 van Prada. Het is niet de eerste keer dat Prada samenwerkt met bekende acteurs voor de promotie van hun mannencollectie. Onder meer Adrien Brody, Tim Roth en Willem Dafoe poseerden eerder voor het merk en liepen mee in de catwalkshow van Prada op de Modeweek in Milaan. (LVR)