De dokterstas heeft zijn naam te danken aan de typische vorm, het metalen frame en herkenbare sluiting en maakte intrede tijdens de meest recente FW-show van Prada. De dokterstas kwam toen enkel in gepolijst in kalfsleer, maar ter ere van de modeweken brengt Prada de tas nu opnieuw uit in Tessuto Jacquard in een retro zwart, wit en oranje geometrisch patroon.

De tas zal kost zo'n 1400 euro en is enkel verkrijgbaar in de steden van de grote modeweken, namelijk New York, Londen, Parijs en Milaan. Het merk zelf zal donderdag 20 september zijn zomercollectie aan pers en genodigden voorstellen. (KS)

De dokterstas heeft zijn naam te danken aan de typische vorm, het metalen frame en herkenbare sluiting en maakte intrede tijdens de meest recente FW-show van Prada. De dokterstas kwam toen enkel in gepolijst in kalfsleer, maar ter ere van de modeweken brengt Prada de tas nu opnieuw uit in Tessuto Jacquard in een retro zwart, wit en oranje geometrisch patroon. De tas zal kost zo'n 1400 euro en is enkel verkrijgbaar in de steden van de grote modeweken, namelijk New York, Londen, Parijs en Milaan. Het merk zelf zal donderdag 20 september zijn zomercollectie aan pers en genodigden voorstellen. (KS)