De Franse multinational PPR heeft een meerderheidsaandeel van 51 procent gekocht in het modehuis Christoper Kane. Daarmee zetten de Schotse ontwerpers de internationale expansie van hun merk verder.

Christopher Kane werd in 2006 opgericht door Kane en zijn zus Tammy. Om internationaal verder te kunnen groeien, zijn ze nu in zee gegaan met de multinational PPR. "We zijn heel enthousiast over deze nieuwe partnerschap. PPR heeft een ongelooflijke reputatie op vlak van luxemerken. Ze respecteren onze creatieve visie en hebben de expertise om ons merk verder te laten groeien", aldus Kane tegen de Britse Vogue.

PPR heeft ook andere grote namen zoals Stella McCartney, Alexander McQueen, Balenciaga en Gucci onder zijn hoede. Ze zijn bij de multinational verheugd om Kane aan hun portfolio toe te voegen.

"Christopher is een groot talent en heeft op enkele jaren tijd een heel merk uit de grond gestampt. Het unieke karakter van de collecties sluit perfect aan bij het imago dat wij hoog willen houden met onze modemerken", aldus François-Henri Pinault, CEO van PPR. "Christopher Kane is een gevestigde naam in de luxewereld, maar heeft ook nog veel potentieel om te groeien", vult Pinault verder aan.

Kane won onder meer al de BFC/Vogue Designer Fashion Fund in 2011. Er wordt dan ook sterk uitgekeken naar zijn collectie die hij zal voorstellen tijdens de London Fashion Week. (RDM)

De Franse multinational PPR heeft een meerderheidsaandeel van 51 procent gekocht in het modehuis Christoper Kane. Daarmee zetten de Schotse ontwerpers de internationale expansie van hun merk verder. Christopher Kane werd in 2006 opgericht door Kane en zijn zus Tammy. Om internationaal verder te kunnen groeien, zijn ze nu in zee gegaan met de multinational PPR. "We zijn heel enthousiast over deze nieuwe partnerschap. PPR heeft een ongelooflijke reputatie op vlak van luxemerken. Ze respecteren onze creatieve visie en hebben de expertise om ons merk verder te laten groeien", aldus Kane tegen de Britse Vogue. PPR heeft ook andere grote namen zoals Stella McCartney, Alexander McQueen, Balenciaga en Gucci onder zijn hoede. Ze zijn bij de multinational verheugd om Kane aan hun portfolio toe te voegen. "Christopher is een groot talent en heeft op enkele jaren tijd een heel merk uit de grond gestampt. Het unieke karakter van de collecties sluit perfect aan bij het imago dat wij hoog willen houden met onze modemerken", aldus François-Henri Pinault, CEO van PPR. "Christopher Kane is een gevestigde naam in de luxewereld, maar heeft ook nog veel potentieel om te groeien", vult Pinault verder aan. Kane won onder meer al de BFC/Vogue Designer Fashion Fund in 2011. Er wordt dan ook sterk uitgekeken naar zijn collectie die hij zal voorstellen tijdens de London Fashion Week. (RDM)