In deze pop-up hoef je niet op zoek te gaan naar labels, want alles wat er verkocht wordt is eerlijk. Een ideaal shopadresje voor tijdens Fashion Revolution Week dus. Stormus, Just Hazel en Mr. Manchette gaan samen in zee voor dit pop-upavontuur.

Stormus biedt leuke duurzame kinderkleren en pyjama's aan van 1 tot 8 jaar, Just Hazel heeft een aanbod van duurzame vrouwenkleren & accessoires en Mr. Manchette biedt stijlvolle eerlijke mannenhemden en jeansbroeken van Atelier Noterman aan. Mr. Manchette overtuigt mannen op een ongedwongen manier open te staan voor eerlijke en ecologische mode.

Naar aanleiding van Fashion Revolution Week verloten ze bovendien een goodiebag. Iedereen die tijdens deze week een foto trekt in de #whomademyclothes photobooth maakt kans op deze duurzame goodiebag.

Praktisch

Pop-up Mode 2.0: Van 17 april tot en met 1 mei. Uitgezonderd Mr Manchette: van 17 april tot en met 13 mei

Dampoortstraat 47, 9000 Gent

Elke dag open van 11u tot 18u. Op zondag van 14u tot 18u. Gesloten op donderdag.

Vrijdag 28/04 after work apero tot 21u.

(LP)

In deze pop-up hoef je niet op zoek te gaan naar labels, want alles wat er verkocht wordt is eerlijk. Een ideaal shopadresje voor tijdens Fashion Revolution Week dus. Stormus, Just Hazel en Mr. Manchette gaan samen in zee voor dit pop-upavontuur. Stormus biedt leuke duurzame kinderkleren en pyjama's aan van 1 tot 8 jaar, Just Hazel heeft een aanbod van duurzame vrouwenkleren & accessoires en Mr. Manchette biedt stijlvolle eerlijke mannenhemden en jeansbroeken van Atelier Noterman aan. Mr. Manchette overtuigt mannen op een ongedwongen manier open te staan voor eerlijke en ecologische mode. Naar aanleiding van Fashion Revolution Week verloten ze bovendien een goodiebag. Iedereen die tijdens deze week een foto trekt in de #whomademyclothes photobooth maakt kans op deze duurzame goodiebag. (LP)