Designmerk Kartell blijft naast uw interieur ook op uw voeten mikken.

Na doorzichtige ballerina's lanceert het merk nu ook negen centimeter hoge platform sandalen. Dit eenvoudig maar chic model, met een smalle, elegante zool, is verkrijgbaar in eenkleurige en tweekleurige modellen, met een breed kleurengamma van roze-rood tot zwart-wit.

De techniek voor deze tweekleurige behandeling is het gevolg van de expertise en de know-how van Kartell binnen het veld van innovatie en industriÃ"le technologieÃ"n.

Gerecycleerd plastiek

Het concept van de schoencollectie is begonnen als een spelletje dat het idee voor een sexy maar toch chique doorzichtige ballerina zou uitwerken. "De positieve reactie van het publiek en het aantal verkopen wereldwijd geregistreerd, deed ons zodanig geloven in het project dat we vandaag met een nieuwe stijl naar voor komen.", bevestigt Lorenza Luti, Kartell's marketingdirecteur.

Naast de Lady sandalen blijven ze de Glue Cinderella ballerina-collectie verder uitbreiden. Roze, rood, cacao, watergroen, militairgroen en poederblauw zijn de nieuwe kleuren.

Deze vrouwelijke schoenen voor de lentezomercollectie van 2010 zijn beiden gemaakt uit honderd procent gerecycleerd plastiek.

JoÃ"lle Verstraeten

Info: Verkrijgbaar in Kartell Flagship winkels in Brussel

Designmerk Kartell blijft naast uw interieur ook op uw voeten mikken. Na doorzichtige ballerina's lanceert het merk nu ook negen centimeter hoge platform sandalen. Dit eenvoudig maar chic model, met een smalle, elegante zool, is verkrijgbaar in eenkleurige en tweekleurige modellen, met een breed kleurengamma van roze-rood tot zwart-wit. De techniek voor deze tweekleurige behandeling is het gevolg van de expertise en de know-how van Kartell binnen het veld van innovatie en industriÃ"le technologieÃ"n. Gerecycleerd plastiekHet concept van de schoencollectie is begonnen als een spelletje dat het idee voor een sexy maar toch chique doorzichtige ballerina zou uitwerken. "De positieve reactie van het publiek en het aantal verkopen wereldwijd geregistreerd, deed ons zodanig geloven in het project dat we vandaag met een nieuwe stijl naar voor komen.", bevestigt Lorenza Luti, Kartell's marketingdirecteur. Naast de Lady sandalen blijven ze de Glue Cinderella ballerina-collectie verder uitbreiden. Roze, rood, cacao, watergroen, militairgroen en poederblauw zijn de nieuwe kleuren. Deze vrouwelijke schoenen voor de lentezomercollectie van 2010 zijn beiden gemaakt uit honderd procent gerecycleerd plastiek. JoÃ"lle VerstraetenInfo: Verkrijgbaar in Kartell Flagship winkels in Brussel