Het blijft verbazen dat de Crocs zo populair wisten te worden. Nog vreemder is dat deze klompen vooraanstaande modeontwerpers hebben geïnspireerd. De nieuwste internationale modehit is namelijk: de plastic schoen.

Yves Saint Laurent, Givenchy, Chloé, alle grote modehuizen hebben plastic schoenen in hun collectie.

Het lijkt erop dat de Crocs, aanvankelijk verguisd door de modewereld, door hun enorme populariteit aan respect hebben gewonnen.

Hoewel het aandeel flink is gedaald door de economische crisis, is de gekleurde klomp nog lang niet uit het straatbeeld verdwenen. Eigenlijk zijn de Crocs niet van plastic, maar van PCCR (iets wat lijkt op plastic en rubber, maar is het niet.)

Het materiaal is antibacterieel, om zweetvoeten tegen te gaan. En door de massagebolletjes die op de zool zitten, is goede doorbloeding van de voet ook nog eens gegarandeerd.

Elsevier/David Bitoune

Het blijft verbazen dat de Crocs zo populair wisten te worden. Nog vreemder is dat deze klompen vooraanstaande modeontwerpers hebben geïnspireerd. De nieuwste internationale modehit is namelijk: de plastic schoen.Yves Saint Laurent, Givenchy, Chloé, alle grote modehuizen hebben plastic schoenen in hun collectie.Het lijkt erop dat de Crocs, aanvankelijk verguisd door de modewereld, door hun enorme populariteit aan respect hebben gewonnen.Hoewel het aandeel flink is gedaald door de economische crisis, is de gekleurde klomp nog lang niet uit het straatbeeld verdwenen. Eigenlijk zijn de Crocs niet van plastic, maar van PCCR (iets wat lijkt op plastic en rubber, maar is het niet.)Het materiaal is antibacterieel, om zweetvoeten tegen te gaan. En door de massagebolletjes die op de zool zitten, is goede doorbloeding van de voet ook nog eens gegarandeerd.Elsevier/David Bitoune