De Duitse modeontwerper Philipp Plein kiest opnieuw voor een uitsluitend zwarte modellencast in zijn voorjaarscampagne.

Tijdens de modeweken in Milaan verraste Philipp Plein door enkel donkere modellen de catwalk op te sturen. Met deze keuze ging hij in tegen de overwegend blanke shows van andere ontwerpers. Ook voor zijn voorjaarscampagne kiest Plein bewust voor gekleurde modellen.

'Ik floreer wanneer er provocatie aan te pas komt,' vertelde de ontwerper over zijn keuze. 'Ik ga in tegen de status quo en ga het voorspelbare uit de weg. Dat gaat van het kiezen voor een uitsluitend zwarte cast tot het combineren van ogenschijnlijke tegenpolen zoals een underground stijl met extreme luxe. Mijn doel is om grenzen te verleggen en de conventie te overstijgen,' aldus Plein.

De campagnebeelden werden genomen door Francesco Carrozzini in Milaan. Enkele modellen uit de campagne zijn Nadja Giramata, Melanie Engel en Roger Depé.

Bekijk hieronder de show van Philipp Plein in Milaan. (LP)

De Duitse modeontwerper Philipp Plein kiest opnieuw voor een uitsluitend zwarte modellencast in zijn voorjaarscampagne. Tijdens de modeweken in Milaan verraste Philipp Plein door enkel donkere modellen de catwalk op te sturen. Met deze keuze ging hij in tegen de overwegend blanke shows van andere ontwerpers. Ook voor zijn voorjaarscampagne kiest Plein bewust voor gekleurde modellen. 'Ik floreer wanneer er provocatie aan te pas komt,' vertelde de ontwerper over zijn keuze. 'Ik ga in tegen de status quo en ga het voorspelbare uit de weg. Dat gaat van het kiezen voor een uitsluitend zwarte cast tot het combineren van ogenschijnlijke tegenpolen zoals een underground stijl met extreme luxe. Mijn doel is om grenzen te verleggen en de conventie te overstijgen,' aldus Plein. De campagnebeelden werden genomen door Francesco Carrozzini in Milaan. Enkele modellen uit de campagne zijn Nadja Giramata, Melanie Engel en Roger Depé. Bekijk hieronder de show van Philipp Plein in Milaan. (LP)