De 27-jarige Michael Phelps, met 22 medailles de beste Olympiër ooit, is het gezicht in de nieuwe campagne van het Franse modemerk Louis Vuitton. De golden boy, nog maar net zwemmer op rust, is te zien in een badkuip, met speedo-zwembroek, en aan zijn zijde de obligate handgetekende Louis Vuitton-tas. Het kiekje voor de campagne werd genomen door de beroemde fotografe Annie Leibovitz

Het is niet de eerste keer dat het Franse modehuis samenwerkt met een grootheid uit de sportwereld. Vuitton ging eerder in zee met de legendarische bokser Mohammed Ali. Ook Leibovitz is niet aan haar proeftstuk toe wat betreft fotosessies met beroemdheden in een badkuip. Onder andere Angelina Jolie en Whoopie Goldberg sprongen in het water en werden vastgelegd op de gevoelige plaat van de Amerikaanse fotografe.

De kans is groot dat we Phelps binnenkort terugzien in andere marketing campagnes van grote merken. (DB)

De 27-jarige Michael Phelps, met 22 medailles de beste Olympiër ooit, is het gezicht in de nieuwe campagne van het Franse modemerk Louis Vuitton. De golden boy, nog maar net zwemmer op rust, is te zien in een badkuip, met speedo-zwembroek, en aan zijn zijde de obligate handgetekende Louis Vuitton-tas. Het kiekje voor de campagne werd genomen door de beroemde fotografe Annie LeibovitzHet is niet de eerste keer dat het Franse modehuis samenwerkt met een grootheid uit de sportwereld. Vuitton ging eerder in zee met de legendarische bokser Mohammed Ali. Ook Leibovitz is niet aan haar proeftstuk toe wat betreft fotosessies met beroemdheden in een badkuip. Onder andere Angelina Jolie en Whoopie Goldberg sprongen in het water en werden vastgelegd op de gevoelige plaat van de Amerikaanse fotografe. De kans is groot dat we Phelps binnenkort terugzien in andere marketing campagnes van grote merken. (DB)