Het modebedrijf plaatste een bericht op de website, maar was niet direct bereikbaar voor commentaar. Net zomin als Pharrell Williams zelf.

G-Star en Pharrell leerden elkaar twee jaar geleden kennen. Destijds sloeg het Nederlandse bedrijf de handen ineen met Bionic Yarn, waar de zanger creatief directeur is, voor de productie van spijkerbroeken uit plastic dat uit zee werd gevist.

"Gedurende deze samenwerking werd het duidelijk dat we een bijzondere band hebben als het gaat om ontwerpen. Met onze gezamenlijke drang te blijven innoveren was het een 'no-brainer' om de banden aan te halen", aldus G-star in een summiere persverklaring. (BELGA/AB)

Het modebedrijf plaatste een bericht op de website, maar was niet direct bereikbaar voor commentaar. Net zomin als Pharrell Williams zelf.G-Star en Pharrell leerden elkaar twee jaar geleden kennen. Destijds sloeg het Nederlandse bedrijf de handen ineen met Bionic Yarn, waar de zanger creatief directeur is, voor de productie van spijkerbroeken uit plastic dat uit zee werd gevist."Gedurende deze samenwerking werd het duidelijk dat we een bijzondere band hebben als het gaat om ontwerpen. Met onze gezamenlijke drang te blijven innoveren was het een 'no-brainer' om de banden aan te halen", aldus G-star in een summiere persverklaring. (BELGA/AB)