Remo Ruffini van Moncler is vol lof over de Amerikaanse artiest die deze zomer niet van de radio's te branden was dankzij de hits Get Lucky samen met Daft Punk en Blurred Lines met Robin Thicke. "Hij vertegenwoordigt het beste van alles wat modern, creatief en internationaal is. En dat geldt ook voor Moncler en de zonnebrillencollectie'.

Pharrell ontwierp monturen voor mannen, vrouwen en een uniseks model. Moncler omschrijft de zonnebrillen van Pharrell als 'een mengeling van futurisme en de jaren vijftig stijl'. De monturen zijn gemaakt van titanium en de uniseks zonnebril zou iets weg hebben van een te groot masker. Pharrell zal ook meewerken aan de reclamecampagne rond de brillen.

De Pharrell collectie wordt gelanceerd tijdens de Parijse modeweken eind september. De brillen zullen dan ook online te koop zijn via de website van Moncler. (MS)

Remo Ruffini van Moncler is vol lof over de Amerikaanse artiest die deze zomer niet van de radio's te branden was dankzij de hits Get Lucky samen met Daft Punk en Blurred Lines met Robin Thicke. "Hij vertegenwoordigt het beste van alles wat modern, creatief en internationaal is. En dat geldt ook voor Moncler en de zonnebrillencollectie'. Pharrell ontwierp monturen voor mannen, vrouwen en een uniseks model. Moncler omschrijft de zonnebrillen van Pharrell als 'een mengeling van futurisme en de jaren vijftig stijl'. De monturen zijn gemaakt van titanium en de uniseks zonnebril zou iets weg hebben van een te groot masker. Pharrell zal ook meewerken aan de reclamecampagne rond de brillen. De Pharrell collectie wordt gelanceerd tijdens de Parijse modeweken eind september. De brillen zullen dan ook online te koop zijn via de website van Moncler. (MS)