De Amerikaanse zanger en producer Pharrell Williams heeft samen met het schoenenmerk Palladium een collectie ontworpen.
Pharrell is - samen met het Japanse mode-icoon Nigo - de oprichter van de Billionaire Boys Club, een high end modemerk voor mannen. Naast zijn eigen collecties, heeft hij nu ook een capsulecolletie ontworpen in samenwerking met Palladium.

Schoenenmerk Palladium staat gekend om de iconische Pampa boot, gelanceerd in 1947. De capsulecollectie die nu gelanceerd wordt, is dan ook geïnspireerd op deze klassieker, meer bepaald op de Baggy en op de Hi. Daarnaast krijgt ook de nieuwste technische Palladium Thermal een make-over.

De schoenen zijn gemaakt van suède in combinatie met leder met als centraal element de camo-print ontworpen door de Japanse designer Sk8thing. Ten slotte is ook rubberen zool - Palladiums handtekening - aanwezig.

Het is niet de eerste keer dat Pharrell en Palladium samenwerken. In 2011 ging Williams naar Tokyo na de tragische aardbeving om na te gaan hoe groot de impact was op het leven van de inwoners. Het antwoord toont hij in Tokyo Rising, met getuigenissen van Japanse muziekartiesten, modeontwerpers, kunstenaars en tal van andere creatieve zielen. Je kan nu al deel 1 bekijken op de website van Palladium.

De collectie zal in gelimiteerde aantallen beschikbaar vanaf november 2012 en is te koop via de Palladium online store. (RDM)


De Amerikaanse zanger en producer Pharrell Williams heeft samen met het schoenenmerk Palladium een collectie ontworpen. Pharrell is - samen met het Japanse mode-icoon Nigo - de oprichter van de Billionaire Boys Club, een high end modemerk voor mannen. Naast zijn eigen collecties, heeft hij nu ook een capsulecolletie ontworpen in samenwerking met Palladium. Schoenenmerk Palladium staat gekend om de iconische Pampa boot, gelanceerd in 1947. De capsulecollectie die nu gelanceerd wordt, is dan ook geïnspireerd op deze klassieker, meer bepaald op de Baggy en op de Hi. Daarnaast krijgt ook de nieuwste technische Palladium Thermal een make-over. De schoenen zijn gemaakt van suède in combinatie met leder met als centraal element de camo-print ontworpen door de Japanse designer Sk8thing. Ten slotte is ook rubberen zool - Palladiums handtekening - aanwezig. Het is niet de eerste keer dat Pharrell en Palladium samenwerken. In 2011 ging Williams naar Tokyo na de tragische aardbeving om na te gaan hoe groot de impact was op het leven van de inwoners. Het antwoord toont hij in Tokyo Rising, met getuigenissen van Japanse muziekartiesten, modeontwerpers, kunstenaars en tal van andere creatieve zielen. Je kan nu al deel 1 bekijken op de website van Palladium.De collectie zal in gelimiteerde aantallen beschikbaar vanaf november 2012 en is te koop via de Palladium online store. (RDM)