In nieuw promotiemateriaal van de film 'The Hunger Games: Catching Fire', die uitkomt in november, dragen actrices Jennifer Lawrence en Elizabeth Banks oogverblindende jurken. De jurk van Elizabeth Banks is een opvallende creatie uit de herfst/wintercollectie 2012-13 van modehuis Alexander McQueen.

Als we de promotiebeelden van de nieuwe 'The Hunger Games' bekijken, dan geloven we heel graag dat er in deze tweede film een serieuze 'fashion upgrade' zal te zien zijn. In de beelden zien we de personages van actrices Elizabeth Banks en Jennifer Lawrence in opvallende modecreaties. De jurken lijken recht van de catwalk te komen. Vooral de jurk van Elizabeth Banks, de roze pompeuze pofjurk, valt meteen op.

Elizabeth Banks, die de rol speelt van Effie Trinket, draagt een rode 'ruffle' jurk uit de herfst/wintercollectie 2012 van McQueen. Haar pose lijkt een beetje gespannen, wat correspondeert met de natuur van haar personage in de film. Banks draagt ook de schoenen die bij de jurk horen van McQueen. De look wordt afgewerkt met een pruik met roze details, handschoenen en opvallende juwelen.

De andere grote ster uit 'The Hunger Games', Oscar-winnares Jennifer Lawrence draagt een jurk die gebaseerd zou zijn op een jurk uit de herfst/wintercollectie 2012 van modehuis McQueen. Hoewel de jurk, die op het lijf van Lawrence is geschreven, lijkt op een jurk uit de collectie van McQueen, hebben verantwoordelijken van het modebedrijf laten weten aan de Britse krant 'The Telegraph' dat de jurk die Lawrence draagt niet van het modehuis afkomstig is. (LVR)

In nieuw promotiemateriaal van de film 'The Hunger Games: Catching Fire', die uitkomt in november, dragen actrices Jennifer Lawrence en Elizabeth Banks oogverblindende jurken. De jurk van Elizabeth Banks is een opvallende creatie uit de herfst/wintercollectie 2012-13 van modehuis Alexander McQueen. Als we de promotiebeelden van de nieuwe 'The Hunger Games' bekijken, dan geloven we heel graag dat er in deze tweede film een serieuze 'fashion upgrade' zal te zien zijn. In de beelden zien we de personages van actrices Elizabeth Banks en Jennifer Lawrence in opvallende modecreaties. De jurken lijken recht van de catwalk te komen. Vooral de jurk van Elizabeth Banks, de roze pompeuze pofjurk, valt meteen op. Elizabeth Banks, die de rol speelt van Effie Trinket, draagt een rode 'ruffle' jurk uit de herfst/wintercollectie 2012 van McQueen. Haar pose lijkt een beetje gespannen, wat correspondeert met de natuur van haar personage in de film. Banks draagt ook de schoenen die bij de jurk horen van McQueen. De look wordt afgewerkt met een pruik met roze details, handschoenen en opvallende juwelen. De andere grote ster uit 'The Hunger Games', Oscar-winnares Jennifer Lawrence draagt een jurk die gebaseerd zou zijn op een jurk uit de herfst/wintercollectie 2012 van modehuis McQueen. Hoewel de jurk, die op het lijf van Lawrence is geschreven, lijkt op een jurk uit de collectie van McQueen, hebben verantwoordelijken van het modebedrijf laten weten aan de Britse krant 'The Telegraph' dat de jurk die Lawrence draagt niet van het modehuis afkomstig is. (LVR)