Weet u niet waar naartoe met die oude jeans in uw kleerkast? Help dan het label Pepe Jeans met zijn inzamelactie voor kansarmen in België.

In ons land leeft meer dan zeven procent van de gezinnen onder de armoedegrens. Pepe Jeans wil in samenwerking met hulporganisatie Solid International, dat mentale en materiële bijstand biedt aan kansarmen, zijn steentje bijdragen.

Breng daarom uw oude, draagbare spijkerbroeken, ongeacht het merk of de maat, tussen 30 oktober en 31 november binnen in een Pepe Jeans winkel. Solid International zorgt ervoor dat ze terecht komen bij armen. In ruil daarvoor krijgt u een bon ter waarde van 20 euro waarmee u in dezelfde periode in de zaak kunt gaan shoppen.
Joëlle Verstraeten.

Info: Pepe heeft twaalf shops in België. Infor: www.pepejeans.be

Weet u niet waar naartoe met die oude jeans in uw kleerkast? Help dan het label Pepe Jeans met zijn inzamelactie voor kansarmen in België. In ons land leeft meer dan zeven procent van de gezinnen onder de armoedegrens. Pepe Jeans wil in samenwerking met hulporganisatie Solid International, dat mentale en materiële bijstand biedt aan kansarmen, zijn steentje bijdragen. Breng daarom uw oude, draagbare spijkerbroeken, ongeacht het merk of de maat, tussen 30 oktober en 31 november binnen in een Pepe Jeans winkel. Solid International zorgt ervoor dat ze terecht komen bij armen. In ruil daarvoor krijgt u een bon ter waarde van 20 euro waarmee u in dezelfde periode in de zaak kunt gaan shoppen. Joëlle Verstraeten. Info: Pepe heeft twaalf shops in België. Infor: www.pepejeans.be