Modemerk Paule Ka lanceert World Wise Woman, een platform dat iedere maand een vrouwelijke persoonlijkheid zal ontvangen, zorgvuldig uitgekozen door Serge Cajfinger. Iedere wereldwijze vrouw zal op haar beurt een eigen Paule Ka garderobe samenstellen en op die manier een nieuwe kijk brengen op het merk.

Het platform wil emoties en perspectieven die het merk losweekt tonen aan de hand van World Wise Women die de stukken van Paule Ka interpreteren op hun eigen manier. De deelnemende vrouwen worden geselecteerd op basis van hun artistieke creativiteit en persoonlijke stijl. Via de sociale media (Instagram, Facebook en Twitter) zal de wereldwijze vrouw tot leven komen.

De eerste wereldwijze vrouw die werd gekozen door het merk is de New Yorkse digitale artieste Jamie Beck. Ze zal het Franse merk vanuit een nieuw perspectief benaderen aan de hand van digitale fotografie en de opening van de 60ste Paule Ka winkel op Madison Avenue in de kijker zetten.

Bekijk het WWW platform hier en bezoek Ann Street Studio, de persoonlijke website van de fotografe Jamie Beck via deze link. (LP)

Modemerk Paule Ka lanceert World Wise Woman, een platform dat iedere maand een vrouwelijke persoonlijkheid zal ontvangen, zorgvuldig uitgekozen door Serge Cajfinger. Iedere wereldwijze vrouw zal op haar beurt een eigen Paule Ka garderobe samenstellen en op die manier een nieuwe kijk brengen op het merk. Het platform wil emoties en perspectieven die het merk losweekt tonen aan de hand van World Wise Women die de stukken van Paule Ka interpreteren op hun eigen manier. De deelnemende vrouwen worden geselecteerd op basis van hun artistieke creativiteit en persoonlijke stijl. Via de sociale media (Instagram, Facebook en Twitter) zal de wereldwijze vrouw tot leven komen. De eerste wereldwijze vrouw die werd gekozen door het merk is de New Yorkse digitale artieste Jamie Beck. Ze zal het Franse merk vanuit een nieuw perspectief benaderen aan de hand van digitale fotografie en de opening van de 60ste Paule Ka winkel op Madison Avenue in de kijker zetten. Bekijk het WWW platform hier en bezoek Ann Street Studio, de persoonlijke website van de fotografe Jamie Beck via deze link. (LP)