De Britse modeontwerper Paul Smith is de zoveelste samenwerking aangegaan. Deze keer zal hij samen met David Bowie een T-shirt ontwerpen naar aanleiding van zijn nieuwe album 'The Next Day' dat op 11 maart gelanceerd wordt. Dat meldt de Britse Vogue.

De twee zijn al jarenlang vrienden en Bowie is een grote fan van de kledij van Paul Smith. Op de katoenen T-shirt is een afbeelding te zien van David Bowie, die geïnspireerd is op de albumcover van zijn album 'Heroes' en origineel gefotografeerd werd door Masayoshi Sukita.

De T-shirt zal vanaf 7 maart te koop zijn op de website van Paul Smith en kost 70 Britse pond. (RDM)

De Britse modeontwerper Paul Smith is de zoveelste samenwerking aangegaan. Deze keer zal hij samen met David Bowie een T-shirt ontwerpen naar aanleiding van zijn nieuwe album 'The Next Day' dat op 11 maart gelanceerd wordt. Dat meldt de Britse Vogue.De twee zijn al jarenlang vrienden en Bowie is een grote fan van de kledij van Paul Smith. Op de katoenen T-shirt is een afbeelding te zien van David Bowie, die geïnspireerd is op de albumcover van zijn album 'Heroes' en origineel gefotografeerd werd door Masayoshi Sukita. De T-shirt zal vanaf 7 maart te koop zijn op de website van Paul Smith en kost 70 Britse pond. (RDM)