De Britse ontwerper Paul Smith krijgt zijn eigen tentoonstelling in het Design Museum in Londen. Dat meldt WWD.

De tentoonstelling zal de visie van Paul op design en de mode-industrie weergeven. Aan de hand van een chronologisch overzicht krijg je een idee van hoe Paul Smith zijn eerste kleine winkel oprichtte en liet uitgroeien tot een globaal merk.

Op de expositie zal je van dichtbij kunnen zien hoe een collectie van begin tot einde wordt gemaakt en wat er allemaal bij komt kijken. Verder zal je ook te weten komen wie de ontwerper geïnspireerd heeft door de jaren heen.

Een kleine sectie van de expo zal aandacht besteden aan het interieurdesign van de winkels van Paul Smith, die wereldwijd verspreid zijn. De tentoonstelling loopt van 19 november 2013 tot 2 maart 2014 in het Design Museum in Londen. (RDM)

De Britse ontwerper Paul Smith krijgt zijn eigen tentoonstelling in het Design Museum in Londen. Dat meldt WWD.De tentoonstelling zal de visie van Paul op design en de mode-industrie weergeven. Aan de hand van een chronologisch overzicht krijg je een idee van hoe Paul Smith zijn eerste kleine winkel oprichtte en liet uitgroeien tot een globaal merk. Op de expositie zal je van dichtbij kunnen zien hoe een collectie van begin tot einde wordt gemaakt en wat er allemaal bij komt kijken. Verder zal je ook te weten komen wie de ontwerper geïnspireerd heeft door de jaren heen. Een kleine sectie van de expo zal aandacht besteden aan het interieurdesign van de winkels van Paul Smith, die wereldwijd verspreid zijn. De tentoonstelling loopt van 19 november 2013 tot 2 maart 2014 in het Design Museum in Londen. (RDM)