Zeven jaar nadat Garace Doré haar blog opstartte, maakt ze de stap naar de printwereld en brengt ze een boek uit. Het wordt een mix van foto's en illustraties. De illustraties worden door Doré zelf gemaakt. Dat schrijft WWD.

De blogster uit Parijs heeft een deal gesloten met uitgeverij Random House's Spiegel & Grau in New York om samen een boek op de markt te brengen. Voorlopig heeft het boek nog geen naam en geen publicatiedatum. Wat we wel al weten is dat het een mix zal zijn van illustraties van de hand van Doré en foto's. Het zal een persoonlijk meesterwerkje worden, gokken wij zo.

De vriend van Doré, Scott Schuman, een bekende streetstyle-fotograaf, heeft wel als twee boeken uitgebracht onder de naam Sartorialist.

Wanneer het boek van Doré juist zal verschijnen is nog niet bekend. (LVR)

Zeven jaar nadat Garace Doré haar blog opstartte, maakt ze de stap naar de printwereld en brengt ze een boek uit. Het wordt een mix van foto's en illustraties. De illustraties worden door Doré zelf gemaakt. Dat schrijft WWD. De blogster uit Parijs heeft een deal gesloten met uitgeverij Random House's Spiegel & Grau in New York om samen een boek op de markt te brengen. Voorlopig heeft het boek nog geen naam en geen publicatiedatum. Wat we wel al weten is dat het een mix zal zijn van illustraties van de hand van Doré en foto's. Het zal een persoonlijk meesterwerkje worden, gokken wij zo. De vriend van Doré, Scott Schuman, een bekende streetstyle-fotograaf, heeft wel als twee boeken uitgebracht onder de naam Sartorialist. Wanneer het boek van Doré juist zal verschijnen is nog niet bekend. (LVR)