Thierry Rondenet en Hervé Yvrenogeau studeerden beide grafisch design aan La Cambre en vormen sinds oktober 1998 het duo Own. Voordien vormde het tweetal l'Union pour le Vêtement met Didier Vervaeren. Hun jongensachtige mannenkleding onderscheidt zich door de vermenging van street style met artistieke referenties.

Ondanks de doordachte snit en zorgvuldige afwerking is Own geen opzichtige ontwerpersmode, maar veeleer eenvoud met een designtouch. Het duo maakte als dansfanaten kostuums voor Les Ballets C. de la B., alsook tafels en lampen in samenwerking met Modular. (WD)

www.own.be

Thierry Rondenet en Hervé Yvrenogeau studeerden beide grafisch design aan La Cambre en vormen sinds oktober 1998 het duo Own. Voordien vormde het tweetal l'Union pour le Vêtement met Didier Vervaeren. Hun jongensachtige mannenkleding onderscheidt zich door de vermenging van street style met artistieke referenties. Ondanks de doordachte snit en zorgvuldige afwerking is Own geen opzichtige ontwerpersmode, maar veeleer eenvoud met een designtouch. Het duo maakte als dansfanaten kostuums voor Les Ballets C. de la B., alsook tafels en lampen in samenwerking met Modular. (WD) www.own.be