Is er een tendens om voormalige topmodellen te rehabiliteren? Nadat Yves Saint Laurent de 38-jarige Naomi Campbell recruteerde voor zijn herfstcampagne, opteert ook Louis Vuitton voor een "oude glorie" onder de modellen: de Tsjechische Eva Herzigova, intussen 35 en dus naar catwalknormen niet meer jong.

Artistiek directeur van Vuitton Marc Jacobs zegt dat Herzigova, sinds een jaar ook moeder, de "ultieme vrouw" verpersoonlijkt en dat "haar gebeeldhouwde schoonheid het grafische en architecturale thema van de reclamecampagne ondersteunt". De fotoshoot voor de herst-en wintercampange van Vuitton gebeurde in New York.

Frédéric Brébant/Ann Heylens.

Is er een tendens om voormalige topmodellen te rehabiliteren? Nadat Yves Saint Laurent de 38-jarige Naomi Campbell recruteerde voor zijn herfstcampagne, opteert ook Louis Vuitton voor een "oude glorie" onder de modellen: de Tsjechische Eva Herzigova, intussen 35 en dus naar catwalknormen niet meer jong. Artistiek directeur van Vuitton Marc Jacobs zegt dat Herzigova, sinds een jaar ook moeder, de "ultieme vrouw" verpersoonlijkt en dat "haar gebeeldhouwde schoonheid het grafische en architecturale thema van de reclamecampagne ondersteunt". De fotoshoot voor de herst-en wintercampange van Vuitton gebeurde in New York. Frédéric Brébant/Ann Heylens.