Fashionista's overal te lande, wij hebben goed nieuws. Het luxueuzere fashionlabel van de H&M Group komt naar modestad Antwerpen. De gloednieuwe & Other Stories zal begin volgend jaar haar deuren openen.

Na onder meer Parijs, Berlijn en Milaan krijgt Antwerpen er een nieuwe place-to-be bij voor fashionlovers in de Korte Gasthuisstraat 17. & Other Stories startte begin dit jaar en heeft ondertussen al heel wat vrouwenharten veroverd. Het aanbod is gigantisch: van een ready-to-wear collectie over heerlijke accessoires en zalige beautyproducten.

& Other Stories is zowat de luxueuzere versie van H&M. Het wil zorgvuldig geselecteerde materialen gebruiken voor de items. '& Other Stories wil designstukken maken binnen budget', klinkt het op de website. En via zijn twitteraccount laat de Zweedse winkelketen weten dat ze er enorm naar uitkijken om naar Antwerpen te komen. Wij ook! (AB)

Fashionista's overal te lande, wij hebben goed nieuws. Het luxueuzere fashionlabel van de H&M Group komt naar modestad Antwerpen. De gloednieuwe & Other Stories zal begin volgend jaar haar deuren openen.Na onder meer Parijs, Berlijn en Milaan krijgt Antwerpen er een nieuwe place-to-be bij voor fashionlovers in de Korte Gasthuisstraat 17. & Other Stories startte begin dit jaar en heeft ondertussen al heel wat vrouwenharten veroverd. Het aanbod is gigantisch: van een ready-to-wear collectie over heerlijke accessoires en zalige beautyproducten.& Other Stories is zowat de luxueuzere versie van H&M. Het wil zorgvuldig geselecteerde materialen gebruiken voor de items. '& Other Stories wil designstukken maken binnen budget', klinkt het op de website. En via zijn twitteraccount laat de Zweedse winkelketen weten dat ze er enorm naar uitkijken om naar Antwerpen te komen. Wij ook! (AB)