Sarah Jessica Parker, waarschijnlijk de meest beroemde fan van Amerikaans ontwerper Oscar de la Renta, zal er ongetwijfeld blij mee zijn. De designer heeft besloten voortaan een mini-versie te lanceren van zijn prêt-a-porter-jurken. Dat meldt modemagazine WWD. Parker verwacht voor deze zomer tweelingmeisjes (bij een draagmoeder).

de la Renta onthulde de lijn vorige week in zijn boetiek bij Melrose Place in LA. Ze omvat kleine jurkjes met bloemenprints die perfect matchen met die voor volwassen vrouwen, zodat moeder en dochter in elegante, op mekaar afgestemde outfits de deur uitkunnen. Wel voor meisjes met enigszins gefortuneerde moeders, want een kinderjurkje van de la Renta kost als snel tussen de 200 en 350 dollar. Daarvan zal er wel telkens 100 dollar naar de liefdadigheidsorganisatie Children's Defense Fund gaan.

Ann Heylens.

Sarah Jessica Parker, waarschijnlijk de meest beroemde fan van Amerikaans ontwerper Oscar de la Renta, zal er ongetwijfeld blij mee zijn. De designer heeft besloten voortaan een mini-versie te lanceren van zijn prêt-a-porter-jurken. Dat meldt modemagazine WWD. Parker verwacht voor deze zomer tweelingmeisjes (bij een draagmoeder). de la Renta onthulde de lijn vorige week in zijn boetiek bij Melrose Place in LA. Ze omvat kleine jurkjes met bloemenprints die perfect matchen met die voor volwassen vrouwen, zodat moeder en dochter in elegante, op mekaar afgestemde outfits de deur uitkunnen. Wel voor meisjes met enigszins gefortuneerde moeders, want een kinderjurkje van de la Renta kost als snel tussen de 200 en 350 dollar. Daarvan zal er wel telkens 100 dollar naar de liefdadigheidsorganisatie Children's Defense Fund gaan.Ann Heylens.