Het aantal websites dat t-shirts verkoopt is niet meer te tellen: artistiek, humoristisch, gelieerd aan een evenement. Elk hebben ze hun eigen benadering. Wie wil opvallen met een t-shirt, moet dus origineler uit de hoek komen. Thinkgeek, een site gespecialiseerd in gadgets, doet alvast een aardige poging met zijn "oplichtende" t-shirts. En niet zomaar oplichtende t-shirts.

De "Wi-Fi detector shirt" bijvoorbeeld - versierd met een witte antenne en blauwe stralingslijntjes- bevat kleine lampjes die oplichten wanneer u zich in de buurt van een Wi-Fi-netwerk bevindt.

De "T-qualizer", bedoeld voor het uitgaansleven, draagt een grafische equalizer die reageert op de tonen van de muziek of de omgevingsgeluiden.

En de "Dynamic Life Shirt", die wijst de weg naar uw geliefde. De kleine hartjes op het t-shirt gaan branden als hij of zij naderbij komt. Het is dan ook geen slecht idee er twee te kopen.

Binnenkort volgen nog shirts met afstandsbediening en luidsprekertjes die de mogelijkheid bieden geluiden te kiezen die u de hele dag vergezellen: gelach, muziek, tromgeroffel...

Voor een lichtgevend t-shirt betaalt u tussen de 20 en de 40 dollar (12 tot 25 euro).

Trends Tendances/Ann Heylens.

Het aantal websites dat t-shirts verkoopt is niet meer te tellen: artistiek, humoristisch, gelieerd aan een evenement. Elk hebben ze hun eigen benadering. Wie wil opvallen met een t-shirt, moet dus origineler uit de hoek komen. Thinkgeek, een site gespecialiseerd in gadgets, doet alvast een aardige poging met zijn "oplichtende" t-shirts. En niet zomaar oplichtende t-shirts. De "Wi-Fi detector shirt" bijvoorbeeld - versierd met een witte antenne en blauwe stralingslijntjes- bevat kleine lampjes die oplichten wanneer u zich in de buurt van een Wi-Fi-netwerk bevindt. De "T-qualizer", bedoeld voor het uitgaansleven, draagt een grafische equalizer die reageert op de tonen van de muziek of de omgevingsgeluiden. En de "Dynamic Life Shirt", die wijst de weg naar uw geliefde. De kleine hartjes op het t-shirt gaan branden als hij of zij naderbij komt. Het is dan ook geen slecht idee er twee te kopen. Binnenkort volgen nog shirts met afstandsbediening en luidsprekertjes die de mogelijkheid bieden geluiden te kiezen die u de hele dag vergezellen: gelach, muziek, tromgeroffel... Voor een lichtgevend t-shirt betaalt u tussen de 20 en de 40 dollar (12 tot 25 euro). Trends Tendances/Ann Heylens.