Binnenkort is het zover: dan gaan de schoolpoorten weer open. Maar geen eerste schooldag zonder een nieuwe outfit en dat heeft Van Mij goed begrepen. Het zesde seizoen op rij slaagt het Belgische label erin om kinderen origineel uit te dossen. Voor de start van het nieuwe schooljaar lanceert het de Kid-dingcollectie.

Blikvangers zijn de sweaterjasjes met grappige opdruk, zoals het verkeersbord 'opgepast, schoolgaande prinses'. Leuk detail: de verkeersborden reflecteren in het donker.

De nieuwe collectie is er zowel voor jongens als meisjes. Stoere kereltjes zullen niet genoeg krijgen van de prints met ridders te paard en overstekende draken. Voor de kleine dames tekende Van Mij een reeks rond het thema make-up: een jasje met een haardroger en T-shirts met een lippenstift of een poederdoos.

Bovendien ging shoppen met kinderen nog nooit zo eenvoudig. Op 15 augustus gaat de vernieuwde website mét e-shop van start. U kunt er niet alleen terecht voor de volledige Kid-dingcollectie. De populaire t-shirts with a name zijn nog steeds online te koop, nu ook in rood, blauw en zwart.

Jolien Vanhoof

Een t-shirt van Kid-ding kost tussen 35 en 45 euro, een sweater tussen 60 en 80 euro.

Binnenkort is het zover: dan gaan de schoolpoorten weer open. Maar geen eerste schooldag zonder een nieuwe outfit en dat heeft Van Mij goed begrepen. Het zesde seizoen op rij slaagt het Belgische label erin om kinderen origineel uit te dossen. Voor de start van het nieuwe schooljaar lanceert het de Kid-dingcollectie. Blikvangers zijn de sweaterjasjes met grappige opdruk, zoals het verkeersbord 'opgepast, schoolgaande prinses'. Leuk detail: de verkeersborden reflecteren in het donker. De nieuwe collectie is er zowel voor jongens als meisjes. Stoere kereltjes zullen niet genoeg krijgen van de prints met ridders te paard en overstekende draken. Voor de kleine dames tekende Van Mij een reeks rond het thema make-up: een jasje met een haardroger en T-shirts met een lippenstift of een poederdoos. Bovendien ging shoppen met kinderen nog nooit zo eenvoudig. Op 15 augustus gaat de vernieuwde website mét e-shop van start. U kunt er niet alleen terecht voor de volledige Kid-dingcollectie. De populaire t-shirts with a name zijn nog steeds online te koop, nu ook in rood, blauw en zwart.Jolien Vanhoof Een t-shirt van Kid-ding kost tussen 35 en 45 euro, een sweater tussen 60 en 80 euro.