Volgens de Britse Vogue zou modeontwerpster Victoria Beckham haar oog hebben laten vallen op een pand in Dover Street, Mayfield Londen, om haar eerste winkel in onder te brengen.

Een eigen winkel heeft Victoria Beckham nog niet, maar daar zou wel eens vlug verandering in kunnen komen. Zo zou, althans volgens de Britse Vogue, de modeontwerpster haar oog hebben laten vallen op een winkelpand in Dover Street, Mayfield in Londen. Volgens de geruchten zou Victoria in volle onderhandeling zijn over het mogelijk openen van een (eerste) eigen shop in dit pand. Victoria zou helemaal in de wolken zijn over de locatie, ook om dat het dicht gelegen is bij het winkelcentrum aan Dover Street Market.

Het is geen geheim dat Victoria op zoek is naar een pand om haar eerste winkel in onder te brengen. Zo heeft ze in maart van dit jaar haar online-shop geopend, maar ze zou snel de overstap willen maken naar een 'echte' winkel.

Ze is lang niet de enige ontwerpster die haar oog heeft laten vallen op een winkel in deze buurt in Londen. The Evening Standard bericht dat modeontwerpster Roksanda Ilincic een overeenkomst heeft getekend om hier binnenkort haar winkel te openen en ook Christopher Kane zou gekozen hebben om een winkelpand te openen in deze buurt. Geen van de verschillende ontwerpers of woordvoerders wou commentaar geven over hun nieuwe panden aan de Britse Vogue. (LVR)

Volgens de Britse Vogue zou modeontwerpster Victoria Beckham haar oog hebben laten vallen op een pand in Dover Street, Mayfield Londen, om haar eerste winkel in onder te brengen. Een eigen winkel heeft Victoria Beckham nog niet, maar daar zou wel eens vlug verandering in kunnen komen. Zo zou, althans volgens de Britse Vogue, de modeontwerpster haar oog hebben laten vallen op een winkelpand in Dover Street, Mayfield in Londen. Volgens de geruchten zou Victoria in volle onderhandeling zijn over het mogelijk openen van een (eerste) eigen shop in dit pand. Victoria zou helemaal in de wolken zijn over de locatie, ook om dat het dicht gelegen is bij het winkelcentrum aan Dover Street Market. Het is geen geheim dat Victoria op zoek is naar een pand om haar eerste winkel in onder te brengen. Zo heeft ze in maart van dit jaar haar online-shop geopend, maar ze zou snel de overstap willen maken naar een 'echte' winkel. Ze is lang niet de enige ontwerpster die haar oog heeft laten vallen op een winkel in deze buurt in Londen. The Evening Standard bericht dat modeontwerpster Roksanda Ilincic een overeenkomst heeft getekend om hier binnenkort haar winkel te openen en ook Christopher Kane zou gekozen hebben om een winkelpand te openen in deze buurt. Geen van de verschillende ontwerpers of woordvoerders wou commentaar geven over hun nieuwe panden aan de Britse Vogue. (LVR)