De dikke winterkleding stilaan beu gedragen? Dan kan u deze week in Antwerpen de nieuwe voorjaars-en zomercollecties gaan ontdekken. Van 3 tot en met 8 februari heeft daar de Antwerp Fashion Walk plaats, een parcours van zestig winkels doorheen de stad. Elke winkel plaats een designer of merk in de kijker.

De Fashion Walk is een initiatief van de Antwerp Fashion Agents, een vzw die de mode in Antwerpen promoot. Het evenement werd een eerste keer georganiseerd in 2009 en was meteen een overweldigend succes. Nu heeft het twee keer per jaar plaats.

AH.

Antwerp Fashon Walk van 3 tot en met 8 februari. Nemen onder ander deel: Baby Beluga, Essestiel, Filippa K, Natan, Princess en Ra en Verso.

Download hier uw bon voor een gratis stratenplan.

De dikke winterkleding stilaan beu gedragen? Dan kan u deze week in Antwerpen de nieuwe voorjaars-en zomercollecties gaan ontdekken. Van 3 tot en met 8 februari heeft daar de Antwerp Fashion Walk plaats, een parcours van zestig winkels doorheen de stad. Elke winkel plaats een designer of merk in de kijker. De Fashion Walk is een initiatief van de Antwerp Fashion Agents, een vzw die de mode in Antwerpen promoot. Het evenement werd een eerste keer georganiseerd in 2009 en was meteen een overweldigend succes. Nu heeft het twee keer per jaar plaats. AH.Antwerp Fashon Walk van 3 tot en met 8 februari. Nemen onder ander deel: Baby Beluga, Essestiel, Filippa K, Natan, Princess en Ra en Verso. Download hier uw bon voor een gratis stratenplan.