Voor het Amerikaanse luik van de wereldtournee van de zangeres zouden de kostuums onder handen worden genomen door het Italiaanse modehuis Versace. Dat maakte de popster zelf bekend op haar Twitter-pagina.
De zangeres kondigde zelf het nieuws van de samenwerking aan op Twitter. Ze tweette: "The Born This Way Ball is getting a face-lift for America. I heard rumors @VERSACE IS COSTUM DESIGNING ALL THE CLOTHES AND NEW LOOK. Ze doet er een beetje geheimzinnig over, maar op die manier weet Gaga de geruchtenmolen aan de gang te krijgen en wordt er gepraat over de samenwerking. We kunnen er 99,9 procent zeker van zijn dat Versace voor het Amerikaanse luik van de 'Born This Way Ball'-tournee zal ontwerpen.

Momenteel reist Lady Gaga door Zuid-Amerika met haar huidige tournee. Vanaf 11 januari zal ze optreden in Noord-Amerika. De eerste stad die ze zal verblijden met haar muziekfeest is Vancouver. We zullen dus nog even geduld moeten hebben voor we de tourkostuums van de hand van modehuis Versace te zien krijgen.

Lady Gaga houdt van Versace

In het verleden werd Lady Gaga al meerdere gespot in ontwerpen van het bekende Italiaanse modehuis. Ze is gek op het Medusa-motief, het leer, de pasvorm en de toch wel diepe uitsnijdingen.

Naast de nieuwere ontwerpen van het modehuis is Gaga ook gek op vintage van Versace. Kleurrijke jasjes met opvallende prints of de strakke lange jurken met linten. En wat meer is: Gaga heeft toegang tot de archieven van Versace. Zonder problemen kan ze in de kleerkast duiken van het Italiaanse modehuis en een jurk of ander kledingstuk uitkiezen. Zo droeg ze een tijdje geleden de wereldbekende jurk met veiligheidsspelden die Elizabeth Hurley droeg in 1994.

Bekijk hier de muziekclip van 'Edge of Glory', waarin Lady Gaga uitsluitend kleding draagt van modehuis Versace:

(LVR)

Voor het Amerikaanse luik van de wereldtournee van de zangeres zouden de kostuums onder handen worden genomen door het Italiaanse modehuis Versace. Dat maakte de popster zelf bekend op haar Twitter-pagina. De zangeres kondigde zelf het nieuws van de samenwerking aan op Twitter. Ze tweette: "The Born This Way Ball is getting a face-lift for America. I heard rumors @VERSACE IS COSTUM DESIGNING ALL THE CLOTHES AND NEW LOOK. Ze doet er een beetje geheimzinnig over, maar op die manier weet Gaga de geruchtenmolen aan de gang te krijgen en wordt er gepraat over de samenwerking. We kunnen er 99,9 procent zeker van zijn dat Versace voor het Amerikaanse luik van de 'Born This Way Ball'-tournee zal ontwerpen. Momenteel reist Lady Gaga door Zuid-Amerika met haar huidige tournee. Vanaf 11 januari zal ze optreden in Noord-Amerika. De eerste stad die ze zal verblijden met haar muziekfeest is Vancouver. We zullen dus nog even geduld moeten hebben voor we de tourkostuums van de hand van modehuis Versace te zien krijgen. Lady Gaga houdt van Versace In het verleden werd Lady Gaga al meerdere gespot in ontwerpen van het bekende Italiaanse modehuis. Ze is gek op het Medusa-motief, het leer, de pasvorm en de toch wel diepe uitsnijdingen. Naast de nieuwere ontwerpen van het modehuis is Gaga ook gek op vintage van Versace. Kleurrijke jasjes met opvallende prints of de strakke lange jurken met linten. En wat meer is: Gaga heeft toegang tot de archieven van Versace. Zonder problemen kan ze in de kleerkast duiken van het Italiaanse modehuis en een jurk of ander kledingstuk uitkiezen. Zo droeg ze een tijdje geleden de wereldbekende jurk met veiligheidsspelden die Elizabeth Hurley droeg in 1994. Bekijk hier de muziekclip van 'Edge of Glory', waarin Lady Gaga uitsluitend kleding draagt van modehuis Versace: (LVR)