By Ti Mo, het Noorse merk van ontwerpser Tine Mollatt, is momenteel te ontdekken als pop-up shop-in-shop in de Antwerpse pilot store van Diamanti Per Tutti . Weekend.be ging een kijkje nemen en werd aangenaam verrast door de kwalitatieve Scandinavische mode.

Ontwerpster Tine Mollat heeft een verleden in de opera als kostuumontwerpster. Die invloed kan je nog zien in de collecties van haar label by Ti Mo. De verfijnde details en luxueuze materialen die eigen zijn aan de dramatiek van de opera worden gemixt met een meer nonchalante, Scandinavische stijl.

Het Noorse label wordt intussen in zo'n duizendtal winkels verkocht wereldwijd, waaronder in Le 66 (Parijs) en Anthropologie (New York). Met dit pop-up concept krijgt ook Antwerpen de kans om te snuisteren tussen de ontwerpen uit de lente- en zomercollectie van by Ti Mo.

Weekend.be kreeg ook al een voorproefje van de wintercollectie 2014 van het merk. Wij voorspellen dat de verrassende prints en diepe kleuren van deze collectie een heuse hit zullen worden. (LP)

Praktisch Drukkerijstraat 12
2000 Antwerpen

Van 28 februari tot 29 maart
Open van maandag tot zaterdag, van 10u30 tot 18u


By Ti Mo, het Noorse merk van ontwerpser Tine Mollatt, is momenteel te ontdekken als pop-up shop-in-shop in de Antwerpse pilot store van Diamanti Per Tutti . Weekend.be ging een kijkje nemen en werd aangenaam verrast door de kwalitatieve Scandinavische mode.Ontwerpster Tine Mollat heeft een verleden in de opera als kostuumontwerpster. Die invloed kan je nog zien in de collecties van haar label by Ti Mo. De verfijnde details en luxueuze materialen die eigen zijn aan de dramatiek van de opera worden gemixt met een meer nonchalante, Scandinavische stijl. Het Noorse label wordt intussen in zo'n duizendtal winkels verkocht wereldwijd, waaronder in Le 66 (Parijs) en Anthropologie (New York). Met dit pop-up concept krijgt ook Antwerpen de kans om te snuisteren tussen de ontwerpen uit de lente- en zomercollectie van by Ti Mo. Weekend.be kreeg ook al een voorproefje van de wintercollectie 2014 van het merk. Wij voorspellen dat de verrassende prints en diepe kleuren van deze collectie een heuse hit zullen worden. (LP)Praktisch Drukkerijstraat 12 2000 Antwerpen Van 28 februari tot 29 maart Open van maandag tot zaterdag, van 10u30 tot 18u