Ontdek de nieuwe lading e-shops

De voorbije maanden werden alweer heel wat interessante webshops gelanceerd. Een greep uit het aanbod.

De voorbije maanden schoten alweer heel wat interessante webshops als paddestoelen uit de virtuele grond. Wij zetten ze voor u op een rijtje.
Blender01
In de Brusselse e-shop Blender 01 vind je een ruim aanbod aan zowel buitengewone gadgets als mannen- én vrouwenmode.

Manufactuur
Deze authentieke Belgische webstore legt zich voornamelijk toe op merken uit eigen land. Hier vind je labels zoals Jodevisscher en Annelies Timmermans die een sfeer van sobere elegantie uitademen.

Brics De hippe Deense meiden achter de streetstylewebsite www.anywho.dk richtten de webshop Brics op. Brics staat voor strakke, eenvoudige jassen en capes.

COS Uitblinken in strakke Scandinavische eenvoud doet ook het Zweedse broertje van H&M, COS. De dames-, heren- en kindercollecties zijn sinds kort online te vinden.

Jill n Jeff De nieuwe Belgische webshop Jill n Jeff spitst zich toe op romantisch geïnspireerde kleren met een twist. Handig is dat je items op kleur kan zoeken.

Galliano De prêt-à-porter- en accessoirecollecties herfst-winter 2011/12 van het Britse enfant terrible zijn nu online verkrijgbaar. Ook enkele bestsellers kan je er op de kop tikken.

Mr + Mrs Tweed Mr + Mrs Tweed biedt klassieke basisstukken met dat tikkeltje meer aan. Voor mannen én vrouwen.

River Island De River Island-website is de place to be om hippe en betaalbare mode aan te schaffen.

The Webster
De exuberante Webster-boetiek in Miami heeft nu eindelijk ook een webstek. Je kan de exclusieve stuks met één klik vanuit je zetel laten verzenden.

Verso Ook online kan je nu de overweldigende luxe van deze Antwerpse multi-brand store opsnuiven en aankopen. Verwacht je aan high end mode en parfums van onder meer Gucci en Jil Sander.

Bershka Betaalbaar en jong, daarvoor staat de Spaanse kledingketen Bershka. Sinds enkele maanden nu ook online beschikbaar.

WE Fashion Op de e-shop van WE Fashion kan je terecht voor no-nonsense kleren met heel wat leuke kortingen. Wie met de handen in het haar zit, kan bij de WE-style advisor terecht.

Marieke Baele/Vincent Fobelets

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content