Voortaan geen last meer van doorweekte jeansstof die aan je benen blijft plakken. Het Deense streetwear label Only brengt namelijk een waterafstotende denim op de markt.
De jeans ziet eruit als een normale spijkerbroek, maar schijn bedriegt. Een speciale coating zorgt ervoor dat de jeans geen vocht absorbeert en dus waterbestendig is.

Aangezien de broek bijzonder goed van pas komt voor buitenactiviteiten, werd ze tot 'festival-denim' gedoopt. De jeans is vanaf februari 2012 verkrijgbaar in Only-winkels. (MB)

Voortaan geen last meer van doorweekte jeansstof die aan je benen blijft plakken. Het Deense streetwear label Only brengt namelijk een waterafstotende denim op de markt. De jeans ziet eruit als een normale spijkerbroek, maar schijn bedriegt. Een speciale coating zorgt ervoor dat de jeans geen vocht absorbeert en dus waterbestendig is.Aangezien de broek bijzonder goed van pas komt voor buitenactiviteiten, werd ze tot 'festival-denim' gedoopt. De jeans is vanaf februari 2012 verkrijgbaar in Only-winkels. (MB)