Ze zijn ongetwijfeld de bekendste draagsters van de oversized zonnebrillen en nu brengen ze ook een eigen collectie op de markt. Mary Kate en Ashley Olsen breiden hun kledinglabel The Row uit met een zonnenbrillenlijn. Ze werken daarvoor samen met het Londense Linda Farrow Eyewear. Wie al fan was van The Row, kan volgende lente dus een nieuwe dimensie aan zijn look toevoegen.

De collectie bestaat uit vier modellen: de klassieke metalen pilotenbril, een oversized vierkant model, een vintagemodel uit de fifties en een uit de sixties. Ze zullen te koop zijn bij boetieks die The Row al in huis hebben en kosten tussen de 300 en 350 euro.

De Olsens hebben ervaring met accessoires. De tweeling werkte al samen met Robert Lee Morris voor een juwelencollectie onder het tijdelijke label Elizabeth and James. Op termijn denken ze er ook aan The Row uit te breiden met handtassen en schoenen.

Linda Farrow maakte ook al zonnenbrillen voor Bernard Wilhelm, Dries Van Noten en Jeremy Scott.

Ann Heylens.

http:www.rowclothing.com

Ze zijn ongetwijfeld de bekendste draagsters van de oversized zonnebrillen en nu brengen ze ook een eigen collectie op de markt. Mary Kate en Ashley Olsen breiden hun kledinglabel The Row uit met een zonnenbrillenlijn. Ze werken daarvoor samen met het Londense Linda Farrow Eyewear. Wie al fan was van The Row, kan volgende lente dus een nieuwe dimensie aan zijn look toevoegen.De collectie bestaat uit vier modellen: de klassieke metalen pilotenbril, een oversized vierkant model, een vintagemodel uit de fifties en een uit de sixties. Ze zullen te koop zijn bij boetieks die The Row al in huis hebben en kosten tussen de 300 en 350 euro. De Olsens hebben ervaring met accessoires. De tweeling werkte al samen met Robert Lee Morris voor een juwelencollectie onder het tijdelijke label Elizabeth and James. Op termijn denken ze er ook aan The Row uit te breiden met handtassen en schoenen. Linda Farrow maakte ook al zonnenbrillen voor Bernard Wilhelm, Dries Van Noten en Jeremy Scott. Ann Heylens.http:www.rowclothing.com