De Fransman Hedi Slimane wordt de nieuwe creatief directeur van Yves Saint Laurent.

Wat al even publiek geheim was, werd vandaag officieel bevestigd: Hedi Slimane keert terug naar Yves Saint Laurent en volgt de Italiaan Stefano Pilati op als creatief directeur. Slimane is een gerenommeerd ontwerper wiens voorkeur voor strakke zwarte silhouetten de mannenmode sterk beïnvloed heeft.

De stylist van Tunesische en Italiaanse origine verdiende vroeger zijn strepen als creatief directeur bij Dior Homme, maar keert nu dus terug naar Yves Saint Laurent waar hij in de tweede helft van de jaren negentig zijn carrière wist te lanceren. (KS)

De Fransman Hedi Slimane wordt de nieuwe creatief directeur van Yves Saint Laurent.Wat al even publiek geheim was, werd vandaag officieel bevestigd: Hedi Slimane keert terug naar Yves Saint Laurent en volgt de Italiaan Stefano Pilati op als creatief directeur. Slimane is een gerenommeerd ontwerper wiens voorkeur voor strakke zwarte silhouetten de mannenmode sterk beïnvloed heeft.De stylist van Tunesische en Italiaanse origine verdiende vroeger zijn strepen als creatief directeur bij Dior Homme, maar keert nu dus terug naar Yves Saint Laurent waar hij in de tweede helft van de jaren negentig zijn carrière wist te lanceren. (KS)