New York kon de voorbije week vriestemperaturen tot - 14° Celcius noteren, maar dat weerhield de echte fashionista's er niet van om hun Wolfords thuis te laten en met blote benen de streetstylefotografen en frontrowpaparazzi te trotseren. (Het rijm is toeval.)

Omdat hypothermie blijkbaar dé kleur van het seizoen is: enkele tips om met je blote benen de vrieskou te doorstaan.

  • Laat niet té veel zien

Een scheenbeen, een enkel of een knietje is meer dan voldoende wanneer de temperaturen flirten met nul, al zijn de modegoden ons gunstig gezind. Midirokken en knielaarzen zijn de eyecatchers dit winterseizoen.

  • Hou de rest van je lichaam warm

Het is al erg genoeg dat je onderkant kou moet lijden. Zorg dus zeker voor een warme trui, een grote sjaal of een dikke mantel (of alle drie) om je lekker warm in te duffelen.

  • Sokken, sokken, sokken

Sokken in sandalen, sokken in sneakers, sokken in laarzen; wat ons betreft zelfs sokken in teenslippers, zolang het maar betekent dat je tenen niet afsterven.

  • Korte pijn

Taxi's, een persoonlijke chauffeur of je eigen, trouwe bolide zijn je beste vrienden. Probeer zo dicht mogelijk tot bij je locatie te parkeren/uit te stappen en beperk de tijd dat je blote huid effectief in aanraking komt met de koude buitenlucht.

  • Heat packs

Bij de apotheker verkopen ze heatpacks, een soort kussentjes die warmte afgeven en die je makkelijk op je rug of buik kan kleven om zo toch een beetje een normale temperatuur te behouden. Heel wat fashionista's bekennen beroep te doen op dit soort hulpmiddeltjes.

New York kon de voorbije week vriestemperaturen tot - 14° Celcius noteren, maar dat weerhield de echte fashionista's er niet van om hun Wolfords thuis te laten en met blote benen de streetstylefotografen en frontrowpaparazzi te trotseren. (Het rijm is toeval.) Omdat hypothermie blijkbaar dé kleur van het seizoen is: enkele tips om met je blote benen de vrieskou te doorstaan. Een scheenbeen, een enkel of een knietje is meer dan voldoende wanneer de temperaturen flirten met nul, al zijn de modegoden ons gunstig gezind. Midirokken en knielaarzen zijn de eyecatchers dit winterseizoen.Het is al erg genoeg dat je onderkant kou moet lijden. Zorg dus zeker voor een warme trui, een grote sjaal of een dikke mantel (of alle drie) om je lekker warm in te duffelen. Sokken in sandalen, sokken in sneakers, sokken in laarzen; wat ons betreft zelfs sokken in teenslippers, zolang het maar betekent dat je tenen niet afsterven. Taxi's, een persoonlijke chauffeur of je eigen, trouwe bolide zijn je beste vrienden. Probeer zo dicht mogelijk tot bij je locatie te parkeren/uit te stappen en beperk de tijd dat je blote huid effectief in aanraking komt met de koude buitenlucht. Bij de apotheker verkopen ze heatpacks, een soort kussentjes die warmte afgeven en die je makkelijk op je rug of buik kan kleven om zo toch een beetje een normale temperatuur te behouden. Heel wat fashionista's bekennen beroep te doen op dit soort hulpmiddeltjes.