Het Franse kasjmierlabel Not Shy opent een eerste Belgische flagshipstore. De flagshipstore met de zijdezachte collectie van Not Shy opent begint augustus de deuren in Ukkel.

Not Shy staat voor verfijnd breigoed in honderd percent kasjmier. Het is het tweede best verkochte kasjmierlabel van Frankrijk. Het modelabel vindt het erg belangrijk om te werken met het beste materiaal: de kasjmier waarmee Not Shy de kleding maakt is afkomstig uit Laag-Mongolië. Not Shy wil enkel het beste basisproduct om een kwalitatief hoogstaand eindproduct aan de klant te kunnen aanbieden.

Het tricot van Not Shy voelt erg zacht aan, het lijkt wel een tweede huid. Je zou het kunnen bestempelen als 'chic homewear'. Daarnaast zijn de verschillende ontwerpen uit de collecties erg vrouwelijk.

In totaal heeft Not Shy 700 verkooppunten over de hele wereld, waarvan 30 exclusieve verkooppunten in België. Enkele voorbeelden van high-end shops waar Not Shy onder meer wordt verkocht zijn Hopland 14 en SN3 (Antwerpen), Bleu c'est gris (Gent) en Uno (Knokke). Maar vanaf begin augustus krijgt Not Shy een eigen winkel, waar enkel kleding van het merk wordt verkocht, in Ukkel. (LVR)

Het Franse kasjmierlabel Not Shy opent een eerste Belgische flagshipstore. De flagshipstore met de zijdezachte collectie van Not Shy opent begint augustus de deuren in Ukkel. Not Shy staat voor verfijnd breigoed in honderd percent kasjmier. Het is het tweede best verkochte kasjmierlabel van Frankrijk. Het modelabel vindt het erg belangrijk om te werken met het beste materiaal: de kasjmier waarmee Not Shy de kleding maakt is afkomstig uit Laag-Mongolië. Not Shy wil enkel het beste basisproduct om een kwalitatief hoogstaand eindproduct aan de klant te kunnen aanbieden. Het tricot van Not Shy voelt erg zacht aan, het lijkt wel een tweede huid. Je zou het kunnen bestempelen als 'chic homewear'. Daarnaast zijn de verschillende ontwerpen uit de collecties erg vrouwelijk. In totaal heeft Not Shy 700 verkooppunten over de hele wereld, waarvan 30 exclusieve verkooppunten in België. Enkele voorbeelden van high-end shops waar Not Shy onder meer wordt verkocht zijn Hopland 14 en SN3 (Antwerpen), Bleu c'est gris (Gent) en Uno (Knokke). Maar vanaf begin augustus krijgt Not Shy een eigen winkel, waar enkel kleding van het merk wordt verkocht, in Ukkel. (LVR)