Kleermakerij Norton & Townsend lanceert een Fifty Shades Of Grey-collectie die volledig bestaat uit kostuums in verschillende grijstinten, geïnspireerd door het gelijknamige populaire boek.

Het succes van de soft-erotische roman Fifty Shades Of Grey begint een eigen leven te leiden. Terwijl jonge mannen en vrouwen massaal op BDSM-les gaan en iedere acteur en actrice verlekkerd is op een hoofdrol in de verfilming van het boek, lanceert vermaard kleermaker Norton&Townsend een heuse Fifty Shades-kledinglijn.

De collectie omvat kostuums in verschillende grijstinten, al slaagde men bij Norton&Townsend erin om meer dan 50 shades of grey te vinden. Maar liefst 200 variaties van de kleur werden verwerkt in al evenveel kostuums, die een ode zijn aan het hoofdpersonage Christian Grey, een rijke CEO die altijd strak in het pak zit. Het creatieve team van Norton&Townsend is zelfs zo ver gegaan om iedere schakering een naam te geven. Van Glamourous Grey en Grown-up Grey naar Guilty Pleasure Grey en Gentle Grey; de kleermakers doen er alles aan om mee te rijden op de sneltrein van het 50 Shades-succes. Wie wil kan zelfs een quote van het boek in de zoom laten borduren.

Als extraatje krijgen vrouwen die hun man meenemen naar een fitting van een Shades-kostuum een gratis fles champagne. Hoofdkleermaker Austen Pickles legt uit: "Een pak is een geweldige look voor een man, die door zulke kleding te dragen nog een behoorlijke portie zelfvertrouwen krijgt. Dankzij Fifty Shades Of Grey zullen we de werkplaats stijlvoller zien worden en kantoorromances zien opbloeien."

Naar onze mening geeft Pickles het boek ietwat veel krediet, maar alles wat helpt om meer mannen in een goedgesneden kostuum te krijgen juichen we alvast toe. (KS)

Kleermakerij Norton & Townsend lanceert een Fifty Shades Of Grey-collectie die volledig bestaat uit kostuums in verschillende grijstinten, geïnspireerd door het gelijknamige populaire boek. Het succes van de soft-erotische roman Fifty Shades Of Grey begint een eigen leven te leiden. Terwijl jonge mannen en vrouwen massaal op BDSM-les gaan en iedere acteur en actrice verlekkerd is op een hoofdrol in de verfilming van het boek, lanceert vermaard kleermaker Norton&Townsend een heuse Fifty Shades-kledinglijn. De collectie omvat kostuums in verschillende grijstinten, al slaagde men bij Norton&Townsend erin om meer dan 50 shades of grey te vinden. Maar liefst 200 variaties van de kleur werden verwerkt in al evenveel kostuums, die een ode zijn aan het hoofdpersonage Christian Grey, een rijke CEO die altijd strak in het pak zit. Het creatieve team van Norton&Townsend is zelfs zo ver gegaan om iedere schakering een naam te geven. Van Glamourous Grey en Grown-up Grey naar Guilty Pleasure Grey en Gentle Grey; de kleermakers doen er alles aan om mee te rijden op de sneltrein van het 50 Shades-succes. Wie wil kan zelfs een quote van het boek in de zoom laten borduren. Als extraatje krijgen vrouwen die hun man meenemen naar een fitting van een Shades-kostuum een gratis fles champagne. Hoofdkleermaker Austen Pickles legt uit: "Een pak is een geweldige look voor een man, die door zulke kleding te dragen nog een behoorlijke portie zelfvertrouwen krijgt. Dankzij Fifty Shades Of Grey zullen we de werkplaats stijlvoller zien worden en kantoorromances zien opbloeien." Naar onze mening geeft Pickles het boek ietwat veel krediet, maar alles wat helpt om meer mannen in een goedgesneden kostuum te krijgen juichen we alvast toe. (KS)