Muziekband No Doubt is achter de ontwerptafel gekropen voor Fred Perry. De capsulecollectie is vanaf januari verkrijgbaar.

De Amerikaanse band heeft naast het optreden en opnemen van nieuwe muziek ook tijd gemaakt om een capsulecollectie te ontwerpen voor modelabel Fred Perry. De mini-collectie bestaat uit drie ontwerpen: een V-hals trui, een bomberjack en een polo. Het resultaat is een mix van het 'Britse' van Fred Perry en de ska/reggae- invloeden van No Doubt.

Er werden wat ruitjes in de ontwerpen verwerkt, met dank aan Gwen Stefani die dol is op dit motief. Ook de typische reggaekleuren werden gebruikt: geel, groen en rood.

De collectie van No Doubt voor Fred Perry is verkrijgbaar vanaf januari. (LVR)

Muziekband No Doubt is achter de ontwerptafel gekropen voor Fred Perry. De capsulecollectie is vanaf januari verkrijgbaar. De Amerikaanse band heeft naast het optreden en opnemen van nieuwe muziek ook tijd gemaakt om een capsulecollectie te ontwerpen voor modelabel Fred Perry. De mini-collectie bestaat uit drie ontwerpen: een V-hals trui, een bomberjack en een polo. Het resultaat is een mix van het 'Britse' van Fred Perry en de ska/reggae- invloeden van No Doubt. Er werden wat ruitjes in de ontwerpen verwerkt, met dank aan Gwen Stefani die dol is op dit motief. Ook de typische reggaekleuren werden gebruikt: geel, groen en rood. De collectie van No Doubt voor Fred Perry is verkrijgbaar vanaf januari. (LVR)