De Nike Windrunner is een bekend silhouet van Nike. In 1980 werd hij voor het eerst gedragen door de beroemde Amerikaanse piste- en veldlopers en in 1982 maakte hij deel uit van de eerste kledinglijn van Nike.

De NikeLab x Stone Island Windrunner combineert het design van de Nike Windrunner met de innovatieve stoffen, kleurtechnieken en snit van Stone Island. De jas heeft dus zowel kenmerken van Nike en Stone Island.

De jas mikt op herfsttemperaturen en werd gemaakt van twee lichte nylonstoffen die ademend zijn en bovendien ook wind- en waterdicht. Je zal er ook niet in zweten, want de jas kreeg een ventilerende voering. En als je het toch te warm krijgt, kan de Windrunner wegstoppen in de linkerzak en vasttmaken met een draagriempje.

Praktisch: De NikeLab x Stone Island is verkrijgbaar vanaf 8 september op nike.com en selecte retailers.
De Nike Windrunner is een bekend silhouet van Nike. In 1980 werd hij voor het eerst gedragen door de beroemde Amerikaanse piste- en veldlopers en in 1982 maakte hij deel uit van de eerste kledinglijn van Nike.De NikeLab x Stone Island Windrunner combineert het design van de Nike Windrunner met de innovatieve stoffen, kleurtechnieken en snit van Stone Island. De jas heeft dus zowel kenmerken van Nike en Stone Island. De jas mikt op herfsttemperaturen en werd gemaakt van twee lichte nylonstoffen die ademend zijn en bovendien ook wind- en waterdicht. Je zal er ook niet in zweten, want de jas kreeg een ventilerende voering. En als je het toch te warm krijgt, kan de Windrunner wegstoppen in de linkerzak en vasttmaken met een draagriempje.