In het teken van Air Max Day, zeg maar de feestdag van de populaire sportschoen die vandaag plaatsvindt, ging Nike op zoek naar de meest fervente sneakerheads, waarbij de Nike Air onlosmakelijk verbonden is met hun levensstijl.

Voor deze verzamelaars is de Air Max een manier van leven, een obsessie, een vorm van zelfexpressie. Voor sommigen onder hen is alleen de sky de limit. De documentaire Masters of Air, Vol.1. toont wat deze klassieker voor hen betekent, hoe ze tot enkele duizenden Air Max-silhouetten vergaarden, of de meest unieke samenwerkingen op de kop konden tikken.

Allemaal hebben ze één ding gemeenschappelijk: een diepe passie voor de Visible Air, en dat steken ze niet onder stoelen of banken.

In het teken van Air Max Day, zeg maar de feestdag van de populaire sportschoen die vandaag plaatsvindt, ging Nike op zoek naar de meest fervente sneakerheads, waarbij de Nike Air onlosmakelijk verbonden is met hun levensstijl. Voor deze verzamelaars is de Air Max een manier van leven, een obsessie, een vorm van zelfexpressie. Voor sommigen onder hen is alleen de sky de limit. De documentaire Masters of Air, Vol.1. toont wat deze klassieker voor hen betekent, hoe ze tot enkele duizenden Air Max-silhouetten vergaarden, of de meest unieke samenwerkingen op de kop konden tikken. Allemaal hebben ze één ding gemeenschappelijk: een diepe passie voor de Visible Air, en dat steken ze niet onder stoelen of banken.