Zou jij een doorkijkjurk dragen als Kim Kardashian of Rihanna?

© Instagram Kim Kardashian

Na de side-boob, het korte topje en diepe V-hals is het nu tijd voor doorschijnende kledij. Lekker koel voor in de zomer, maar je hebt wel een hoge portie lef nodig.

Na de side-boob, het korte topje en diepe V-hals is het nu tijd voor doorschijnende kledij. Lekker koel voor in de zomer, maar je hebt wel een hoge portie lef nodig.

Het zou wel eens goed kunnen dat je deze zomer wat meer huid zal moeten laten zien dan wat we gewoon zijn. Zo is doorschijnende kleding deze zomer helemaal ‘hip’. Dat bewijzen tal van Hollywoodsterren, waaronder Kim Kardashian, Lea Michele en Rihanna. Zij geven alvast het goede voorbeeld, en we zijn er dan ook van overtuigd dat we binnenkort heel wat doorschijnende kleding zullen kunnen terugvinden in de winkelrekken. Deze zomer zullen we allemaal net een tikkeltje meer moeten laten zien. Zo is het bijvoorbeeld geen uitzondering meer om je bh door je blouse te kunnen zien. Zou het iets voor jou zijn?

Maar niet enkel de bh mag zichtbaar zijn, ook de onderbroek hoef je niet langer te verstoppen. Zo koos Rihanna ervoor om een roze onderbroek te dragen onder een witte, doorschijnende rok van Simone Rocha en gaf Kim Kardashian eerder deze week een meer ‘geklede’ wending aan deze trend: zo droeg ze een zwarte lingerie-set onder een donkergroene, doorschijnende jurk.

Ok, om te gaan werken is het misschien nog niet helemaal geschikt, maar we zijn er wel van overtuigd dat we de trend van doorschijnende jurkjes of rokjes dit jaar wel op de festivalweide gaan te zien krijgen. Wel opgelet voor wie deze trend wil uitproberen: uitbalanceren is de boodschap en draag platte schoenen. Anders wordt het allemaal een beetje te veel van het goeie.(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content