Zayn Malik ontwerpt collectie voor Versus, zustermerk van Versace

Zayn Malik © Instagram

De 23-jarige artiest werkt aan een collectie voor Versus, het jongere zusje van Versace. Donatella heeft hoge verwachtingen voor haar poulain. ‘Hij is zo volwassen en heeft een echte passie voor mode.’

Zayn X Versus wordt een capsulecollectie voor mannen en vrouwen. In het voorjaar wordt de lijn voorgesteld aan de media en winkels en in mei landt de collectie in de rekken. De popster zal zelf het gezicht zijn van de capsulecollectie.

Zayn Malik is al lang grote fan van Versace en Versus. Tijdens met MET gala droegen zowel hij als vriendin Gigi Hadid een creatie van het merk. En ook met ontwerpen heeft hij al een beetje ervaring. Eerder dit jaar lanceerde Malik een streetwear-collectie van drieëntwintig stuks onder zijn eigen naam.

Donatella Versace merkte op dat ze geen fan was van One Direction, maar dat ze dankzij Gigi Hadid Zayn Malik beter heeft leren kennen. ‘Hij is een echte gentleman’, klinkt het. Over de samenwerking liet ze nog het volgende los: ‘Versus is de rock-‘n-roll ziel van de Versace familie en is intrinsiek gelinkt aan muziek. Het draait allemaal rond rebellie en daarom is Zayn voor mij de perfecte match.’ Ze sluit ook niet uit dat er in de toekomst nog meer samenwerkingen zullen volgen met artiesten. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content