Wonderbra op het strand

Lingeriespecialist Wonderbra lanceert voor de eerste keer een kleurrijke strandcollectie.

Met de zomer in het vooruitzicht legt Wonderbra zich nu ook toe op de markt van bikini’s en badpakken. De uitbreiding van het gamma is een logische stap voor de specialist in sexy lingerie. Een tiental modellen gaande van 85A tot 95C zullen de zomerse stranden kleur geven. In het geval van de bikini’s zijn broekje en topje eenvoudig onderling in te wisselen.

De collectie omvat heldere en sexy kleuren. Zwart en wit worden gecombineerd met goud en rood. Het geheel oogt een beetje retro. Om helemaal volledig te zijn, ontwierp Wonderbra ook een aanvullend assortiment van pareo’s en badhanddoeken.

Wonderbra past de succesformule voor zijn lingerie toe op het nieuwe strandassortiment. ‘De push-up met verstelbare mousse zorgt voor een hemelse décolleté. De belangrijkste kenmerken van Wonderbra ‘vrouwelijkheid’ en ‘glamour’ zijn ook belangrijk bij de strandcollectie.’ Vanessa Masliah, communicatieverantwoordelijke van Wonderbra, stelt dat deze collectie een ideale mogelijkheid is om nieuwe marktsegmenten te veroveren.

De collectie is te verkrijgen in alle grote winkels in Frankrijk, maar Wonderbra dacht ook aan ons. Via de gloednieuwe online-winkel zijn de verschillende modellen beschikbaar voor de Vlaamse zonnekloppers.

Caroline Lallemand / Annelien Boens

€ 28 voor broekje / € 35 voor bikini / tot € 67 voor badpak / € 15 voor pareo / € 30 voor badhanddoek

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content