Werken Rita Ora en Cara Delevingne aan een kledinglijn voor Topshop?

De twee it-girls van het ogenblik zijn beste vriendinnen en plannen een kledingcollectie voor de Britse kledingketen Topshop.

De twee it-girls van het ogenblik zijn beste vriendinnen en plannen een kledingcollectie voor de Britse kledingketen Topshop. Dat schrijft de Britse Grazia.

Volgens een bron van de Britse krant The Sun praten de twee al weken over hun plannen om een kledinglijn te lanceren. Model Cara Delevingne en zangeres Rita Ora zijn allebei erg geïnteresseerd in mode. Zo heeft Cara Delevingne veel contacten in de modewereld door haar werk als topmodel en is Rita Ora een echte trendsetter. Ze willen er ook graag Chloe Green, de dochter van Topshop eigenaar Philip Green, bij betrekken.

In een interview met Diva TV liet Rita Ora al weten dat als ze een kledinglijn wil ontwerpen, het voor een keten zoals Zara of Topshop zal zijn. Cara Delevingne opende onlangs nog de catwalkshow van Topshop Unique tijdens de Fashion Week in Londen. In 2007 bracht supermodel Kate Moss al eens een kledingcollectie uit voor Topshop.

Beste Vriendinnen De twee Britse meiden wijken niet meer van elkaars zijde en laten dan ook iedereen weten dat ze beste vriendinnen zijn. Zo posten ze foto’s op Facebook en Instagram, waaronder een foto waar Cara een T-shirt draagt met daarop ‘Rita’s Wifey’. Eerder poseerden de wifeys, zoals ze elkaar noemen, al voor de lens van modefotograaf Rankin voor een dubbelportret. Cara Delevingne werkt ook aan een muziekcarrière en hoopt op een platencontract bij het label van Jay-Z. (AV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content