Werelse voor Mango Touch in de winkels

De capsulecollectie die de Werelsebloggers voor Mango ontwierpen is verkrijgbaar.

Winkelketen Mango ging een samenwerking aan met het Werelse bloggerscollectief. Het resultaat is een capsulecollectie van stijlvolle zomeraccessoires. Werelse is het geesteskind van drie succesvolle bloggers uit Milaan, Amsterdam en Stockholm. Chiara Ferragni van The Blonde Salad, Andy Torres van Stylescrapbook en Carolina Engman van Fashionsquad bundelden hun krachten en stijlgevoel om deze webshop vol limited edition producten geïnspireerd op hun persoonlijke stijl en belevenissen draaiende te houden. Met succes. Modeketen Mango vroeg de bloggers een capsulecollectie te ontwerpen die hun zomerlijn moet versterken.

Werelse For Mango Touch omvat een aantal handtassen, schoenen, armbanden en een iPhonehoesje en is onderverdeeld in drie categorieën: The Neon Collection, The Silver Collection en The Buckle Collection.

Mango is zeker niet het eerste merk dat een samenwerking aangaat met bloggers. Zo ontwierp The Cherry Blossom Girl al enkele lingeriesetjes voor Etam en werden de Kipling cameratassen van Stylescrapbook in een mum van tijd een felgegeerd item. Schoenenmerk Six deed dan weer beroep op het kennersoog van de bloggers achter Style Bubble, Style Salvage, Carolines Mode, the Man Repeller, Face Hunter en The Cherry Blossom Girl.

Werelse for Mango Touch is niet in België verkrijgbaar maar wel online te koop via werelse.com of mango.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content