Weekday viert opening in Antwerpen met 100 gratis jeans

© -

Vandaag zwaait de eerste Weekday winkel in België de deuren open. De uitverkoren plek is de Antwerpse Kammenstraat, die volgens de managing director van het merk perfect past bij het label.

Op achttien november is het zover, dan verwelkomt Antwerpen haar eerste Weekday winkel. Om 12 uur worden de deuren wagenwijd gezet in de Kammenstraat 36-38. Het moderne en minimalistische mode- en denimmerk brengt internationale looks met een Scandinavische toets.

Het Zweedse merk verheugde zich al lang op een winkel in België en in november is het dan eindelijk daar: de allereerste Belgische Weekday shop, met een oppervlakte van een heuse 580 m2, in dé modestad bij uitstek wordt geopend. De winkel belooft een minimalistische en aangename inrichting te krijgen, met een dj-booth. Ook is er een zeefdrukhoek in de winkel zelf, waar er wekelijks Zeitgeist T-shirts worden bedrukt.

‘Antwerpen is een zinderende en inspirerende stad met een rijke geschiedenis en culturele contrasten. Wij zijn ervan overtuigd dat Weekday een grote aanwinst zal zijn voor de stad, die bekend staat om zijn innovatieve kijk op mode, en we merken in onze online shop nu al dat de Belgen onze collecties echt waarderen’, klinkt het bij David Thorewik, Managing Director Weekday.

Op de dag van de opening krijgen de eerste 100 klanten gratis een Weekday Jeans.

Praktisch


Vanaf 18 november

Kammenstraat 36-38, 2000 Antwerpen.

Openingsuren van de winkel: maandag – zaterdag 10u00 – 18u00, elke 1ste zondag 12u00 – 18u00

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content