Wat is het stijlgeheim van Kate Middleton?

Telkens opnieuw slaagt Kate Middleton erin om er feilloos uit te zien. Maar hoe krijgt ze dit voor elkaar?

Telkens opnieuw slaagt Kate Middleton erin om er feilloos uit te zien. Maar hoe krijgt ze dit voor elkaar?

Stilaan groeit Kate Middleton uit tot een echt stijlicoon. Op elke officiƫle (en niet-officiƫle) gelegenheid komt ze stralend voor de dag en weet ze iedereen omver te blazen met haar outfit. Of het nu een jurkje van H&M is of een designerjurk van Jenny Peckham, Kate straalt elke keer weer. Maar wat is nu precies het geheim van haar elegantie?

Achter elke outfit van Kate Middleton staat er namelijk een heel team, dat haar kleding perfect ‘afstelt’ op haar lichaam. Dat schrijft de Britse Telegraph. Dit betekent dat elke jurk op haar maat wordt afgestemd en alles aan haar persoon wordt aangepast. Met naalden in de hand lopen haar werknemers achter haar aan om met het kledingstuk aan de slag te gaan nadat ze het zelf gekozen heeft. Eigenlijk best een simpel trucje, dat ieder van ons zou kunnen toepassen. Misschien vind je het een beetje ouderwets klinken, maar dit kan een groot effect hebben op je uitstraling. Ook leuk wanneer je oude kleding uit je kleerkast weer nieuw leven wil inblazen. Zo kan je van een oud jurkje, een frisse zomerse tuniek laten maken. Wie zelf een beetje handig en creatief is, kan natuurlijk zelf de kleding aanpassen.

Smal figuurtje

Bovendien heeft Kate Middleton ook zo een smal figuurtje, dat het aanpassen van kleding aan haar figuur eigenlijk wel een must is. Zo kunnen we ons best voorstellen dat veel van de kleding die ze aankoopt, een stuk te groot is. Bovendien is Kate Middleton niet de enige ‘celeb’ die haar kleding laat aanpassen aan haar figuur. Ook Victoria Beckham is helemaal verknocht aan haar persoonlijke naaister, die haar kleding net dat tikkeltje meer geeft. Beckham schrijft hier uitgebreid over in haar book ‘That Extra Half Inch’. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content