Vrouwen gered van mensenhandel maken T-shirts met hoopvolle boodschappen

© Facebook

The Parative Project is een bedrijfje dat T-shirts, vlaggen en totebags maakt om vrouwen die ten prooi zijn gevallen aan mensenhandel te empoweren. Om deze vrouwen veilige jobs aan te kunnen bieden, startten ze een Kickstartercampagne.

The Parative Project slaat de handen in elkaar met The Aruna Project en Freeset om duurzame jobs te creëren voor Indische vrouwen die gered zijn uit de handen van mensenhandelaars. Om dit te realiseren willen ze de productie van hun merchandise naar India brengen. Aangezien dit soort onderneming een aardige duit kost, zoeken ze via Kickstarter mensen die hun project willen steunen.

De merchandise bestaat uit T-shirts, totebags en vlaggen met de boodschappen ‘You are loved’ en ‘Our freedom is tied together’. De oprichter van het project, Drew Oxley, is grote fan van het klassieke T-shirt en wordt gedreven door een positieve instelling en een wens om de vrijheid en veiligheid van slachtoffers van mensenhandel te verzekeren. De werkplaatsen van Freeset en Aruna bieden deze vrouwen de mogelijkheid om een eerlijk loon te verdienen, hun kinderen naar school te sturen en een veilig leven te leiden.

Eight days left on our Kickstarter! We’re 159 people strong right now, but we need a few more to push us over our goal. Will you help us bring freedom to victims of human trafficking? http://kck.st/1SNnalN

Posted by The Parative Project on Wednesday, 19 August 2015

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content