Voor Altijd: inspiratiebeurs voor creatieve trouwers

© .

Na Brussel en Antwerpen krijgt ook Hasselt zijn beurs voor hippe trouwers. De nieuwste weddingtrends, originele jurken, uitnodigingen, bloemen, ringen,… noem het en je vindt het op Voor Altijd.

Nog wat inspiratie nodig voor jouw trouwfeest? Die kan je 26 en 27 november opdoen in Hasselt, want dan vindt er voor het eerst de beurs Voor Altijd plaats. Je maakt er kennis met standhouders, kan er enkele creatieve workshops volgen en maakt een beeld van hoe jouw grote dag eruit zal zien.

De organisatie heeft al verschillende namen gelost die ons benieuwd doen uitkijken naar het laatste weekend van november. Juwelen vind je onderandere bij Lore van Keer en Lies Wambacq, Josephines stylet jouw bloemen, Baked levert taarten volgens jouw fantasie, Ilka Vermeiren creëert de perfecte bruidslook,… Verder zullen ook tal van foodtrucks hun culinaire kunsten etaleren, net als grafisch ontwerpers, dj’s, fotografen, verhuurders van feestmateriaal,…

Voor Altijd: inspiratiebeurs voor creatieve trouwers
© Wederhelft

Ten slotte kan je ook deelnemen aan verschillende workshops en lezingen. Zo kan je op Voor Altijd zelf leren je bruidsmake-up aan te brengen, hoe je een bohemien bloemenkroontje maakt of waar je rekening mee moet houden als je een buitenfeest wil organiseren. Kortom: alles dat je moet weten om van jouw dag een onvergetelijk moment te maken.

Praktisch

Voor Altijd 26 en 27 november 2016 10u tot 18u

Tiendschuur Herkenrode Herkenrodeabdij 4, 3511 Kuringen

Tickets: 10 euro, hier te koop.

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content