Volg het pad van de stylisten

Eind oktober kan u weer het parcours van de Brusselse stylisten volgen.

Om de twee jaar heeft Brussel zijn vaste afspraak met de mode. Eind oktober vindt dan immers het Stylistenparcours plaats. Dit jaar presenteren ontwerpers en studenten, bekende merken en nieuwe namen, gevestigde waarden en jonge talenten al voor de negende keer het beste van zichzelf met ongewone installaties in boetieks en kunstgalerijen. Anderen kozen voor een appartement, café of hotel, en zelfs een kerk behoorde tot de mogelijkheden. Vaak werd voor de installaties samengewerkt met fotografen, dj’s, schilders, dansers of grafische ontwerpers, terwijl instellingen als het Filmmuseum en het Goethe-Institut hun programmering aanpasten.

Een plannetje (5 euro) zorgt ervoor dat u niet verloren loopt tussen de ruim honderd locaties in de benedenstad en geeft u toegang tot een fuif op vrijdagavond. Bezoekers die meestemmen voor de publiekprijs, kunnen hun eigen gewicht in verf winnen.

Grete Flies

Stylistenparcours, van 24 tot 26 oktober in Brussel. Telkens van 11 tot 18 uur, op vrijdagavond tot 22 uur. Trefpunt in de Elektriciteitscentrale, Sint-Katelijneplein 44, 1000 Brussel. Info: 02 502 52 64.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content