Volg (en shop!) live de show van Tommy Hilfiger op NYFW

In New York stelt Tommy Hilfiger de Tommy x Gigi capsulecollectie voor. Via deze livestream zit je front row tussen de elite van de modeweek – meteen in de perfecte positie om alle spullen rechtstreeks aan te kopen.

In tegenstelling tot de voorbije jaren, zal Tommy Hilfiger dit seizoen geen runway show van zijn aankomende zomercollectie (SS17) presenteren. Die houdt hij voor februari, om dichter aan te leunen bij de daadwerkelijke seizoenen en het moment waarop de collectie in de winkel zal liggen en copycats te slim af te zijn.

Niet getreurd! Het label host wél een runway show voor de FW16 Tommy x Gigi capsulecollectie die in samenwerking met Gigi Hadid tot stand kwam. Deze runwayshow zal zowel items van de Tommycollectie voor dit najaar als looks uit de Gigi-lijn bevatten, maar àlle items die op de catwalk voorbij komen, kunnen meteen aangekocht worden! Vandaar ook de naam en hastag van de show: #TommyNow

“#TOMMYNOW is de ultieme uiting van de filosofie achter het merk, en de show die ik altijd al wou laten zien”, aldus Tommy Hilfiger. “We zijn een merk dat graag met conventies breekt en de klant centraal zet. Ik geloof dat een modeshow leuk en inspirerend moet zijn, een event dat mode en entertainment herenigt. Ik ben ontzettend opgetogen om deze ervaring vanavond met alle Tommy-fans over heel de wereld te mogen delen.”

De show start om 19h plaatselijke tijd – dat is één uur ’s nachts bij ons.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content