Volg de outfits van mrs O op de voet

Wil u weten wat Amerika’s first lady droeg op Independence Day? Of tijdens de G8? Eén adres: mrs-o.org.

Fashionista’s weten het al langer. Michelle Obama biedt haast evenveel inspiratie als de catwalks. Haar stijl is nu ook dag na dag te volgen. Wil u weten wat Amerika’s first lady droeg op Independence Day? Of wat ze in haar koffers stopte om haar man te vergezellen op de bijeenkomst van de G8? Voortaan één adres: mrs-o.org.

U vindt er niet alleen foto’s van de leuke en vaak originele jurken en rokken (want broeken draagt ze zelden) waarin Michelle Obama verschijnt, vier modejournalistes voorzien haar kledingkeuze ook van commentaar en vertellen u welke ontwerper de creatie realiseerde. Een van hen, de 28-jarige Mary Tomer, richtte de site negen maanden geleden op. Tomer is intussen zelf bekend in de VS. Het voorbije half jaar kreeg haar site meer dan 1,2 miljoen bezoekers uit 221 landen. Verkiezingsnacht, de inauguratie en de Europese rondreis van de Obama’s genereerde pieken.

Tomer zegt gefascineerd te zijn door de stijl van Michelle Obama – op de site omgedoopt tot “mrs O”. De meeste commentaren zijn dan ook lovend. De redacteurs prijzen haar talent om kleuren te combineren, dure en goedkopere labels te mixen en zowel voor bekende als minder bekende designers te kiezen. Ook vinden ze haar bloemetjesjurken en romantische prints gedurfd. “De meeste machtige vrouwen proberen hun status te benadrukken met mantelpakjes. Zij niet. Zij maakt haar eigen keuzes.”

Ann Heylens.

http://mrs-o.org/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content