Videoportret: Ilse Acke

Ilse Acke weeft sjaals met een sterk grafische inslag. Vanaf 9 november ontdekt u haar werk in het Leuvense STUK en als voorproefje stelt ze zichzelf voor in onze Black Box.

De grafische sjaalontwerpster Ilse Acke is de volgende strijdster van designcollectief De Invasie die zichzelf voorstelt in onze Black Box.

Elke week, gedurende 9 weken lang, laten we een nieuwe getalenteerde ontwerper aan het woord in onze Weekend Black Box. Eerder al kwamen modelabels, illustratoren, architecten en ontwerpers Titi + The German Kid, Black Balloon, Strook, Margo Slingerland, Sarah Mesritz en Steven Delva aan de beurt.

Deze week richt de Black Box-camera zich op Ilse Acke. Deze jonge ontwerpster weeft sjaals met een sterk grafische inslag. Het zijn stukken die een outfit afwerken en versterken: kleurrijk, zacht en soms ook onvoorspelbaar. (VF)

De Invasie Flexpo Tour komt langs C-Mine in Genk (16 sep – eind dec), STUK in Leuven (9 nov – 13 nov) en Quinze & Milan in Kortrijk (eerste drie weekends van december). In Genk kunt u ook de Weekend Black Box bezoeken. Meer informatie op www.deinvasieverovertbelgie.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content